Beste ondernemer,
Goede artiesten, lekkere deuntjes, volop eten en drinken en “hopelijk” zomers weer. Alle ingrediënten voor hét evenement van het jaar: Zomerfestival Denekamp. Het aftellen naar de 2018-editie is begonnen en wij zijn er bijna klaar voor. Het belooft weer prachtig te worden. Gaan we de voorgaande jaren overtreffen? Daar kunt u als ondernemer een belangrijk steentje aan bijdragen.

Uw extra’s
Voor onze sponsoren hebben we er dit jaar weer een paar extraatjes ingegooid. Gratis toegangskaarten, lekker eten tijdens de VriMiBoBa, uw bedrijfslogo op de schermen en een volledig gepersonaliseerd zeildoek op het festivalterrein. Nog niet overtuigd? Dan kunnen de kaarten voor de Haringparty u misschien over de streep trekken.

Aanmelden
Aanmelden als sponsor kan nu hier. Vul uw gegevens in, kies uw favoriete sponsorpakket en profiteer van alle voordelen. Een overzicht van onze sponsorpakketten vindt u hier.
Persoonlijk aanmelden kan natuurlijk ook. In de komende tijd neemt iemand van onze sponsorcommissie contact met u op. We informeren u dan graag verder over de mogelijkheden.

 

Met hartelijke groeten,

De Sponsorcommissie van Zomerfestival Denekamp

Datum

 

 

Wij beantwoorden graag uw vragen

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het Zomerfestival Denekamp neem dan gerust contact met ons op.