Uitslag loterij 2016

1e prijs: 208 – Mountainbike (aangeboden door FietZ Denekamp)
2e prijs: 071 – HP Kleuren printer (aangeboden door Ter Hart Automation BV)
3e prijs: 226 – 2 x Familie fiets (aangeboden door Actief Twente)
4e prijs: 323 – €50,- boodschappen bij de Plus (aangeboden door PLUS Jan ter Steege)
5e prijs: 089 – €50,- boodschappen bij de Plus (aangeboden door PLUS Jan ter Steege)
6e prijs: 077 – Canvas doek (aangeboden door Copydruk Wolbert)
7e prijs: 221 – Canvas doek (aangeboden door Copydruk Wolbert)

Haring Gerardus Majella in Denekamp

DENEKAMP – Het vaatje haring dat donderdag tijdens de Denekamper Haringparty werd geveild, is geschonken aan de bewoners van woonzorgcentrum Gerardus Majella in Denekamp.
Het vaatje haring werd ‘gewonnen’ door Harry Kuipers van Kuipers Logistics. Hij schonk het vaatje aan de bewoners van woonzorgcentrum GerardusMajella.

Scouts
De opbrengst van de haringparty, 6500 euro is bestemd voor Scouting Denekamp. De Hollandse nieuwe was meer dan welkom: de bewoners genoten er zichtbaar van. Niet alleen van de haring overigens: de bewoners vonden het erg leuk dat zo’n grote delegatie scouts hun zorgcentrum bezocht. “Past helemaal in bij de visie van zorggroep Sint Maarten: deel je leven.

Altijd leuk als mensen van buiten onze bewoners een bezoekje brengen. En helemaal met een vaatje haring,” reageerde welzijnsmedewerker Carmen Rolink. De haringveiling was georganiseerd door het Zomerfestival Denekamp. “Een leuk gebaar,” aldus voorzitter van het Zomerfestival Denekamp Bob Leferink. “Het zomerfestival is namelijk een dorpsfeest voor iedereen, jong en oud.

Bingo
Op deze manier kunnen we de oudere inwoners van Denekamp twee keer iets leuks aanbieden: nu met het vaatje haring en over twee weken met de bingo die we houden in Gerardus Majella.” Het vaatje werd symbolisch overhandigd aan bewoners Geesje Hoffman – Van Brummelen en Frans Heerink.

Feestterrein
​De scouts van Scouting Denekamp waren in grote getale aanwezig en deelden de haring uit aan de bewoners van Gerardus Majella. Het Zomerfestival Denekamp wordt gehouden in het eerste weekend van juli, op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli op het feestterrein achter Wubbenhof.

Beachvolleybaltoernooi in Denekamp

Net als voorgaande jaren wordt dit toernooi georganiseerd in samenwerking met het Zomerfestival Denekamp. Het Beachvolleybaltoernooi vindt plaats op het terrein van het Zomerfestival bij Café Restaurant ‘t Wubbenhof. Na het grote succes van vorig jaar, met 70 deelnemende teams, hoopt de organisatie dit jaar op weer net zoveel deelnemende teams. De datum van het toernooi is zaterdag 2 juli. Het toernooi wordt gespeeld op vijf verschillende niveaus. Op alle niveaus wordt 4 tegen 4 gespeeld behalve op prestatie niveau, daar spelen de teams dit jaar voor het eerst 3 tegen 3. De verschillende niveaus zijn: Senioren: Prestatie (eerste klasse en hoger)
Volleyballers (tweede klasse en lager) of Recreatief (niet volleyballers). Jeugd: Tot 14 jaar, Jeugd: 14 tot 17 jaar.
De insteek is dat er op alle niveaus een heren/jongens en een dames/meisjes poule zal zijn. Gemengde teams kunnen uiteraard ook mee doen, deze worden dan bij de heren ingedeeld. De kosten zijn voor seniorenteams €25,- en voor de jeugdteams €15,- Voor dit toernooi is een speciale website gemaakt. Voor opgave aan dit super gezellige maar ook zeer fanatieke toernooi wordt verwezen naar deze website: www.beachvolleybaldenekamp.nl. Aanmelden kan ook via de website van zomerfestival Denekamp.
Wil je alvast oefenen? Dat kan op de eigen beachvelden van de vereniging DeVoKo op het sportcomplex Dorper Esch. Voor meer informatie zie de website van de vereniging www.devoko.nl.

Haringparty levert 6450 euro op!!

DENEKAMP – De traditionele veiling van het eerste vaatje haring tijdens de Denekampse haringparty heeft donderdagavond 6450 euro opgeleverd. Het geld gaat naar Scouting Denekamp.
Het laatste bod was afkomstig van Harry Kuipers van het bedrijf Kuipers Logistics. Hij mocht het eerste vaatje haring meenemen naar huis. De Denekampse scouts gaan het geld gebruiken voor het opknappen van hun nieuw verkregen onderkomen.

De haringparty bij museum Natura Docet Wonderryck was georganiseerd door het Zomerfestival Denekamp. De scouts ondersteunen het festival elk jaar.

‘boordevol’ verschillende activiteiten voor ‘jong en oud’

In het weekend van 1, 2 en 3 juli a.s. wordt ook dit jaar weer het Denekampse ‘Zomerfestival’ georganiseerd op de grote weide achter Zalencentrum ’t Wubbenhof. Het gaat de 3e editie worden van dit dorpsfeest onder de naam ‘Zomerfestival’, maar zoals bekend werd het al heel wat jaren daarvoor gehouden onder een andere ‘titel’. Het programma dit jaar overziend is de conclusie: wat weer een groot aantal activiteiten en wat een prachtige verscheidenheid binnen de twee grootste onderdelen, namelijk sport/spel/recreatie en amusement. Bewonderenswaardig het enthousiasme ook nu weer binnen de organisatieclub de Stichting Dorpsfeest Denekamp. Een club van zo’n 16 (!) leden, allemaal jongeren: ‘de jeugd van tegenwoordig volop aan de bak’! Op dit moment wordt gewerkt aan de opbouw van de voor alle activiteiten noodzakelijke opstellingen en inrichtingen, zoals de grote tent en de kleinere, de podia in de tenten, maar ook in de open lucht, een groot buitenterrras, de velden voor de sporten als beachvolleybal en ditmaal voor het eerst het beachtennis!
*Beachvolleybal, maar ook ’Beachtennis’ (?) en Paintball
Inderdaad: beachtennis! De woordvoerders van de organisatie, Luuk Oude Vrielink en Tim Grimberg, lachen begrijpend bij het noemen van dit sportonderdeel. Op zand stuit toch geen tennisbal op? Ze geven en korte uitleg, maar daarover in een latere editie meer. Na het succes van vorig jaar is voorts de ‘Paintballwedstrijd’ weer op het programma gezet. Het vlag veroveren zonder door een verfbal geraakt te worden. Een kleurrijk ‘gedoe’. Devoko tekent voor de organisatie van het Beachvolleybaltoernooi. Natuurlijk is er eveneens veel aandacht voor het vermaak van de jongste jeugd, want het Zomerfestival moet een feestweekend worden voor jong en oud en voor het hele gezin! De zondagmiddag is er voor de kids zelfs een compleet ‘Kinderdorp’. Voor het hele gezin zijn er dan de ‘Peerkestocht’ en de Family Food Fietsroute.
*Een Bedrijven-BBQ en veel top-amusement met o.m. 3FM-dj Paul Rabberink en de Top 2000 Live band
Op het gebied van het amusement zijn weer een aantal regelrechte ‘toppers’ gecontracteerd. Daaronder 3 FM-dj Paul Rabberink, Special-D, 4-Ever en de Top 2000 Live Band en dj Hendrik Barendsen. Maar ook ‘van eigen bodem’ is er volop amusement met o.m. dj Stef , Go’s 90 en de Piratenbattle of wel het Twentse Vinyl Festijn, dit jaar met een weer wat ander accent. Het Zomerfestival start vrijdagmiddag 1 juli weer met de Bedrijven-BBQ, terwijl de het Zomerfestival sponsorende ondernemers reeds donderdag 16 juni a.s. zich tegoed kunnen doen aan vis, want dan wordt namelijk bij Brasserie Wonderryck de jaarlijkse Haringparty gehouden. Volop activiteiten dus. Daarover in volgende DV-edities meer!
PBJ

Sponsoren druppelen binnen

Met groot enthousiasme kunnen we melden dat de eerste sponsoren zich hebben aangemeld. Fantastisch!!

 

Ook sponsor worden? Klik Hier en doe met ons mee!

Uitslag loterij 2015

Hierbij de uitslag van de loterij!

1ste prijs: Een mountainbike beschikbaar gesteld door Harberink Tweewielers, lotnr: 0688

2de prijs: € 200,- aan boodschappen bij PLUS Jan ter Steege, lotnr: 0565

3de prijs: Hp Kleurenprinter beschikbaar gesteld door Ter Hart Automation BV, lotnr: 0577

4de, 5de en 6de prijs: Canvas doek 1X1 meter beschikbaar gesteld doorCopydruk Wolbert, lotnrs: 0778, 0528, 0484

Winaars graag even een berichtje sturen!

Wij beantwoorden graag uw vragen

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het Zomerfestival Denekamp neem dan gerust contact met ons op.