June 19, 2016 ngwigger

Beachvolleybaltoernooi in Denekamp

Net als voorgaande jaren wordt dit toernooi georganiseerd in samenwerking met het Zomerfestival Denekamp. Het Beachvolleybaltoernooi vindt plaats op het terrein van het Zomerfestival bij Café Restaurant ‘t Wubbenhof. Na het grote succes van vorig jaar, met 70 deelnemende teams, hoopt de organisatie dit jaar op weer net zoveel deelnemende teams. De datum van het toernooi is zaterdag 2 juli. Het toernooi wordt gespeeld op vijf verschillende niveaus. Op alle niveaus wordt 4 tegen 4 gespeeld behalve op prestatie niveau, daar spelen de teams dit jaar voor het eerst 3 tegen 3. De verschillende niveaus zijn: Senioren: Prestatie (eerste klasse en hoger)
Volleyballers (tweede klasse en lager) of Recreatief (niet volleyballers). Jeugd: Tot 14 jaar, Jeugd: 14 tot 17 jaar.
De insteek is dat er op alle niveaus een heren/jongens en een dames/meisjes poule zal zijn. Gemengde teams kunnen uiteraard ook mee doen, deze worden dan bij de heren ingedeeld. De kosten zijn voor seniorenteams €25,- en voor de jeugdteams €15,- Voor dit toernooi is een speciale website gemaakt. Voor opgave aan dit super gezellige maar ook zeer fanatieke toernooi wordt verwezen naar deze website: www.beachvolleybaldenekamp.nl. Aanmelden kan ook via de website van zomerfestival Denekamp.
Wil je alvast oefenen? Dat kan op de eigen beachvelden van de vereniging DeVoKo op het sportcomplex Dorper Esch. Voor meer informatie zie de website van de vereniging www.devoko.nl.