Middag


VriMiBoBa – Vrijdagmiddag borrel en barbecue

Begin het weekend goed met de VriMiBoBa, oftewel de Vrijdagmiddag Borrel en Barbecue. Geef je samen met je vrienden of collega’s op voor deze middag met culinaire barbecuehoogstandjes en heel veel koude drankjes. Natuurlijk onder het genot van lekkere deuntjes zodat je alvast goed in de stemming komt voor ons avondprogramma!

Meld je  aan,  dan maken we er met z’n allen een mooie VriMiBoBa van.

Datum

Vrijdag 5 juli 2019

Tijd

16:30 – 19:30 (Aansluitend: Feestavond GRATIS ENTREE)

Doelgroep

 Collega’s, vriendengroepen, buren, families, etc.

Kosten

€17,50 p.p.

Contactpersoon

Niels Wigger 

Meld je hier aan

Bingo

Natuurlijk willen we niemand vergeten, dus op vrijdagmiddag zijn wij te vinden bij Gerardus Majella in Denekamp. Hier staat de bewoners een geweldig spannende bingo te wachten met spectaculaire prijzen.

Datum

Vrijdag 5 juli 2019

Tijd

14:00 uur

Doelgroep

Iedereen

Kosten

Gratis 

Contactpersoon

Rob Peters 

Avond

Bende van Ellende

Dit energieke duo ken je vast: de Bende van Ellende! Ze staan bekend om van ieder feest een fenomenale party te maken die je nooit meer vergeet. Van party tracks tot hip-hop beats, vanavond ga je sowieso helemaal los!

Datum

Vrijdag 5 juli 2019

Tijd

22:00 uur

Locatie

Grote tent

DJ Dune

Je kent  ze vast: ‘Hardcore Vibes’, ‘Can’t Stop Raving’ en de vele andere hits van DJ Dune. Tot op de dag van vandaag is deze 90’s DJ nog te vinden op de grootste festivals. En vanavond vind je hem bij ons!

Datum

Vrijdag 6 juli 2018

Tijd

23:00 uur

Locatie

Grote tent

Atmozfears

De man die grenzen verlegt binnen de hardstyle-scene: Tim van de Stadt, aka Atmozfears. Na Defqon, Tomorrowland en Qlimax is hij dit jaar te vinden bij Zomerfestival  Denekamp. En wel op vrijdagavond 5 juli. Be there!

Datum

Vrijdag 5 juli 2019

Tijd

00:30 uur 

Locatie

Grote tent