HANDJE HELPEN?

KOM BIJ DE CLUB

HELP ONS ACHTER DE SCHERMEN / BAR

WORD VRIJWILLIGER

Ben of ken jij mensen die het leuk vinden om bij één of meerdere avonden te helpen? Word vrijwilliger en beleef een avond die je niet snel zult vergeten! Hoe het werkt? Dat lees je hieronder.

Join The Team

OP- EN AFBOUW

Als je een festival terrein gaat opbouwen is dat elk jaar weer veel werk! Tenten opbouwen, dranghekken plaatsen, podia opzetten, kabels voor het licht en geluid aanleggen en echt nog veel meer. Vele handen maken licht werk dus wil je graag iets meer weten hoe je ons kunt helpen neem dan contact met ons op.

Ik wil graag helpen

BARDIENST

Helpen achter de bar, met een team zorgen dat iedereen wat te drinken heeft is hard werken maar geeft een kick. ‘s Nachts alles opruimen en daarna nog 1 drinken met het hele team en dan denken: “zo dat hebben we mooi even geflikt” is misschien nog wel mooier. Ben jij 18 jaar en wil je met je vereniging iets bijverdienen? Neem dan contact met ons op.

Ik wil graag helpen

EHBO

Elk jaar gebeurt er helaas wel iets waarbij de EHBO ingezet moet worden. Dit is niet te voorkomen dus we zijn altijd erg blij met de EHBO post. Lijkt het je leuk om hierbij te helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en dan bekijken we de mogelijkheden.

Ik wil graag helpen